Menü Schließen

Bitcoin kan hjælpe med at få finansielle tjenester og gøre dem mere tilgængelige

Blockchain tech-understøttede platforme leverer muligheden for at få adgang til forskellige markeder på en let og tilgængelig måde.

Prisen på Bitcoin ( BTC ) er for nylig steget op efter måneder med stabilitet

I april og maj kom handelspriserne mellem det smalle interval på $ 9.000 og $ 10.000, med realiseret volatilitet faldet til det laveste på tre år i midten af ​​juli.

Spekulationerne bag kursudviklingen er kommet midt i den økonomiske usikkerhed, der blev forårsaget af COVID-19-udbruddet, sammenfaldende med rekordlave renter og et stadig mere ustabilt aktiemarked. Spørgsmålet er: Vil det nylige rebound i cryptocurrency afspejle starten på en prisstigning, som sidst blev set i 2017?

Den nylige Bitcoin-bølge er faktisk faldet sammen med guld. Dette forstærker synspunkterne fra nogle analytikere, der for længe siden har foreslået, at investorer skal behandle både Bitcoin Loophole og guld som sikkerhedshavende aktiver under hidtil uset markedsforstyrrelse og volatilitet.

Nigel Green, grundlæggeren og administrerende direktøren for deVere Group – en uafhængig finansiel rådgivende organisation – nævnte i sidste måned, at „investorer strømmer til sikker havneværdier , især dem, der ikke er bundet til noget specifikt land som Bitcoin og guld.“ Han tilføjede:

”Bitcoin er i øjeblikket klar over sit omdømme som en form for digitalt guld. Indtil nu har guld været kendt som det ultimative sikkert havn aktiv, men bitcoin – som deler sine centrale karakteristika for at være en butik med værdi og knaphed – kan potentielt slå guld fra sin langvarige position i fremtiden, når verden bliver stadig mere teknologidrevet. ”

Demokratisering af adgang til investeringer i sikker havn

Mens princippet om at investere i nogle af disse potentielle aktiver i sikker havn – Bitcoin, guld eller endda ejendomsmarkedet – er godt og godt, hvordan kan hverdagse husholdningsinvestorer begynde at udnytte denne tendens?

Heldigvis har nye teknologiplatforme og -apper vist sig og vundet i popularitet i de sidste par år, hvilket giver muligheden for både nye og erfarne deltagere at investere i aktiver, der ikke altid er let tilgængelige eller let at forstå.

Nogle velkendte eksempler på sådanne platforme inkluderer:

● Robinhood: Måske den mest kendte blandt alle de nye investor-apps, Robinhood giver brugerne mulighed for at investere i tusinder af aktier med så lidt som $ 1 ved hjælp af en “ fraktioneret andel “ -metode. Investorer kan tilpasse porteføljer med stykker af forskellige virksomheder og fonde for at hjælpe med at reducere risikoen, og handler, der er placeret i markedstiden, udføres i realtid, hvilket betyder fuld gennemsigtighed i aktiekurserne.

● Ziglu: Denne udfordrerplatform gør det nemt for interesserede investorer at dyppe deres tå i Bitcoin. Uden skjulte gebyrer er brug af Ziglu en hurtig og enkel måde at købe og sælge crypto med cryptocurrency aktiver op til 50.000 britiske pund forsikret mod cyberattacks.