Morgan Stanley utforsker ideen

Adopsjon av Bitcoin: Morgan Stanley utforsker ideen

Morgan Stanley vurderer å se på Bitcoin som en investeringsmulighet, og sende kryptomarkedet i greenen.

Den største amerikanske investeringsbanken Morgan Stanley vurderer å kjøpe Bitcoin, ifølge rapporter. Dette kommer etter nyheten om at Elon Musks Tesla la til Bitcoin i balansen.

I henhold til en rapport utforsker Morgan Stanleys Cryptosoft offshoot Counterpoint Global muligheten til å kjøpe Bitcoin, og gjør den på „sin liste over mulige spill.“ Andre institusjoner som JPMorgan leker også med ideen om å legge Bitcoin til sine eiendeler ettersom kryptovalutamarkedet tiltrekker seg mer og mer oppmerksomhet.

Hvorfor muligheten for at Morgan Stanley kommer inn i kryptovalutamarkedet er viktig

Det er en todelt grunn til at armen til Morgan Stanleys utforskning av Bitcoin kommer som interesse:

Som et av de ledende finansselskapene i USA har Morgan Stanley et vell av støttet innflytelse over hele markedet så vel som næringer globalt.
Nyhetene og mulig vurdering kommer etter et skritt banken gjorde for å øke sin aktiva i MicroStrategy, og økte eierandelen i selskapet til nesten 10% av selskapets aksjer.

MicroStrategy er en av de første institusjonelle adoptere av Bitcoin, og Michael Saylor er en massiv talsmann for kryptovalutamarkedet – en som foreslo til Musk å overføre fiat-eiendeler i Tesla til Bitcoin.

Det er verdt å merke seg at hvis Morgan Stanleys Counterpoint Global velger å flytte inn i kryptorommet, kan det ta litt tid å integrere kryptovalutaaktiva i selskapets beholdning.

Bitcoins påfølgende rally foran helgen

Da nyheten kom om Morgan Stanleys mulige interesse for Bitcoin, så kryptovalutaen en økning på nesten 3% etter en nedgang i handelsverdien og volumene timer før. Siden den gang har Bitcoin sett en liten korreksjon for å handle til $ 46, 737 USD, som er en mindre 1,57% nedgang i handelsverdien det siste døgnet.

JP Morgan for muligens å støtte Bitcoin-handel

Ikke bare påvirker nyhetene markedet og prisen på Bitcoin, men innflytelsen (som oppført i punkt 1) kan være monumental. Hvis Morgan Stanley investerer i Bitcoin, er det ikke usannsynlig at vi vil se massive bølger av firmaer investere i Bitcoin. Andre institusjoner er allerede på gjerdet, og en stor aktør kan være vendepunktet. Nylig sa JP Morgan JPMorgan medpresident Daniel Pinto til CNBC at han kunne se banken tilby Bitcoin-støtte hvis det er nok etterspørsel etter handel, og sa:

“Hvis det over tid utvikler seg en aktivaklasse som skal brukes av forskjellige kapitalforvaltere og investorer, må vi være involvert. Kravet er ikke der ennå, men jeg er sikker på at det vil være på et tidspunkt. „

Author: