Menü Schließen

‚Pump It Up‘ Rapper Joe Budden pumper Bitcoin med Pomp

Joe Budden, den engangs rapper og Eminem-tilknyttede blev podcaster, sluttede sig til den bemærkede kryptobooster Anthony Pompliano i dag for at tale Bitcoin. Her er hvad der skete.

Anthony Pompliano er måske bedst kendt for sin Bitcoin-evangelisering på Twitter.
Joe Buddens påstand om berømmelse er 2003-hitsinglen „Pump It Up“, men han har fundet ny succes de sidste fem år som podcaster.
Parret mødtes i dag for at tale Bitcoin.

Det er en stor dag for Joe Biden, der netop blev svoret af som den 46. præsident for De Forenede Stater – men lad os ikke glemme Joe Budden, den engangs rapper og Eminem-tilknytning, hvis podcast stadig er en af ​​de mærkeligere kulturgenstande fra sidste årti.

Crypto-booster Anthony Pompliano svingede ved Buddens show for en vidtrækkende samtale om kryptokurver og benyttede lejligheden til at sprede Bitcoin-evangeliet.

Episoden blev kaldt „Pomp It Up“ – en henvisning til Buddens sang fra 2003 „Pump It Up.“

Budden sagde, at han først blev interesseret i Bitcoin efter at have scoret en sponsoraftale med Cash App, den digitale betalingstjeneste, der drives af Square og Twitter-administrerende direktør Jack Dorsey, der tidligere har været vokal om sin støtte til krypto.

„Lad os foregive, at jeg tog en del af en af ​​mine handler i Bitcoin,“ funderede Budden. ”Hvor konservativ eller ikke-konservativ skal jeg være i den henseende. Og hvor dum ville jeg være at gøre det? ”

Pompliano svarede med nogle gennemsigtige usunde råd: „Du skal tage 100% af din handel i bitcoin og ikke sælge den, og du vil være en absolut gangster om 10 år fra nu.“

#JoeBuddenPodcast får følgeskab af @APompliano, der nedbryder Bitcoin.

Budden forsømte at nævne, om han blev specifikt betalt for at shill for Bitcoin, selvom timingen af ​​dette kryptofokuserede segment (som kommer kun et par måneder efter Cash App-sponsoratet) efterlader det noget af et åbent spørgsmål. Cash App samarbejdede for nylig med Megan Thee Stallion til en salgsfremmende Bitcoin-gave på Twitter.

Rapperen Meek Mill vil have sine fans til at komme ind på Cryptocurrency

Buddens tilsyneladende omfavnelse af Bitcoin er en del af en større trend inden for hiphop: den afdøde Nipsey Hussle fortalte for aktivet før sin død i 2019, og Meek Mill har fremmet kryptokompetence på klubhuset som en del af en ugentlig samtale kaldet Kulturvaluta. .

”Jeg skider med folk, Pomp, der tænker uden for kassen,” sagde Budden. „Og for virkelig at forstå dette, antager jeg at jeg virkelig skal tænke uden for boksen.“