Menü Schließen

Wolfram Blockchain Labs legger til støtte for Tezos

Wolfram Blockchain Labs legger til støtte for Tezos på plattformen etter Cardano

Det er kunngjort at Wolfram Blockchain Labs (WBL) vil gå sammen med Tezos. Dette er bare noen få måneder etter at et lignende partnerskap ble inngått med Cardano. Takket være dette nye partnerskapet vil Wolfram-brukere og utviklere kunne benytte seg av Tezos-nettverket, noe som øker blockchain-interoperabilitet.

Wolfram Blockchain tilbyr DLT for en rekke applikasjoner som dApps og smarte Cryptosoft kontrakter og er blockchain-datterselskapet til Wolfram Research. Sistnevnte står bak en rekke populære innovasjoner som Mathematica, Wolfram | Alpha og Wolfram Language. Nå utvider selskapet rekkevidden med dette nye partnerskapet.

Wolfram og Tezos

Da Tezos blir den siste blockchain for å gå sammen med Wolfram, strekker fordelene for Wolfram-brukere seg utover bare tilgang til Tezos-nettverket. I tillegg til dette vil det opprettes et utpekt orakel for å gi Wolfram Alpha-data til smarte kontraktutviklere. For å sikre ensartethet i orakelets oppførsel, vil Wolfram Labs benytte seg av Nomadic Labs ‚formelle verifiseringsramme for Mi-Cho-Coq.

For Tezos-brukere vil produktene deres ha høyere sikkerhetsnivå takket være en bedre bekreftelsesprosess som forhindrer vanlige feil og sårbarheter som finnes i slike produkter.

“Tezos er en spennende tredje generasjons blockchain som har en rekke tjenester og funksjoner som vil utvide det som er tilgjengelig for utviklerne våre. Vi er glade for å samarbeide med TQ Tezos om å bringe WBL-økosystemet med verktøy til Tezos blockchain, ”sa WBL CTO Johan Veerman.

Ettersom blockchain-teknologien blir mer brukt, er det ganske naturlig at forskjellige blockchains vil samhandle mer med hverandre for å tilby de beste funksjonene for sine respektive brukere. Dette er spesielt gitt siden flere blockchain-prosjekter blir laget med tanke på massemarkedsbruk, og slike produkter må derfor være tilgjengelige for et bredt publikum som mulig.

Wolfram hadde tidligere kunngjort et lignende samarbeid med Cardano i desember 2020.

Som en del av partnerskapet ble Cardanos DLT-data integrert i Wolfram-systemet, og utviklere kunne dermed integrere disse dataene i sine prosjekter. Det samme gjøres nå med Tezos, som er en