Menü Schließen

Yli 225 miljoonaa dollaria Bitcoinissa, nyt saatavana Ethereum Blockchain -sivustolla ERC-20-tokenien kautta

Ethereum-verkossa saatavilla olevien tokenoitujen bitcoinien määrä kasvaa jatkuvasti, ja hidastaa hitaasti molempien lohkoketjujen välistä aukkoa.

Mukaan Coindesk raportin , noin $ 60 miljoonaa Bitcoin siirrettiin Ethereum blockchain kesäkuussa

Heinäkuussa Ethereum sai yli 225 miljoonaa dollaria tokenoituja Bitcoineja saavuttaen uuden kaikkien aikojen korkeimman (ATH).

Ethereumin ERC-20-protokollia käytetään siirtämään Bitcoin Code lohkoketjuun tokenoimalla kuningaskolikko. Suosituimpana altcoinina Ethereum – ja sen blockchain – tuli helpoksi valinnaksi Wrapped Bitcoin (WBTC), lähinnä Bitcoin-ethereum-blokkiketjussa.

Suurimmalla osalla (WBTC) ajo-ERC-20-protokollia käärittyjen Bitcoinien osuus on kasvanut 76%: n markkinaosuuteen. WBTC: tä tukee Bitcoinin nykyinen arvo. Kun Bitcoinin arvo nousee, niin myös se tapahtuu.

WBTC lanseerattiin juuri viime vuonna. Se luotiin tekemään paljon vanhemmasta Bitcoin-protokollasta yhteensopivamman Ethereumin kanssa. Tämän lisäksi WBTC auttaa myös pitämään yllä ja jopa parantamaan Bitcoinin likviditeettiä.

WBTC: tä säätelee hajautettu autonominen organisaatio (DAO). DAO tarkastaa sekä Ethereumin että Bitcoin-alustat eheyden varmistamiseksi.

WBTC: n lisäksi muita Bitcoin-tukemia ERC-20-tokeneja ovat imBTC ja renBTC

Kaikki parannukset ja lisäykset ovat melko edullisia DeFi-sektorille. Viime viikolla DeFi-sektorin kokonaisarvo ylitti yli 4 miljardia dollaria, kun lisää Bitcoineja varastoitiin Ethereumin lohkoketjuun. Ethereumin perustaja Vitalik Buterinin mielestä se on kaikki „räikeää tavaraa „.